هنگام رانندگی ممکن است اتفاقات مختلفی رخ دهد که راننده باید به خوبی آن ها را مدیریت کند واز ایجاد خطر و بروز حادثه جلو گیری کند. یکی از این اتفاقات سر خوردن خودرو است که بیشتر در جاده های لغزنده و بر سر پیچ ها رخ ی دهد. با چگونگی و روش مقابله با سر خوردن همراه تیتان کارز باشید.
عواملی که سر خوردن خودرو، یا به عبارتی دیگر باعث کم تعادلی خودرو می شود عبارت است از: کم فرمانی یا بیش فرمانی خودرو، تنظیم نبودن ترمز خودرو، فرسوده بودن لاستیک های خودرو و مناسب نبودن تماس آن ها با جاده، سرعت غیر مجاز، حرکت ناگهانی و سریع فرمان و ترمز ناگهانی.
چگونه با سر خوردن خودرو مقابله کنیم؟
هنگامی که بارش باران و برف رخ داده باشد جاده در شرایط نا مساعدی نسبت به آب و هوای خشک قرار می گیرد و لیز خوردن در این شرایط احتال خیلی بیشتری دارد. در ادامه به راه های مقابله با این شرایط می پردازیم.
- در مرحله ی اول باید خون سردی خود را حفظ کرده وه حرکت ناگهانی انجام ندهید و با دقت به حرکت خودرو توجه کنید.
- به هیچ وجه ترمز نکنید و دنده را سنگین کنید و با دنده های پایین تری حرکت کنید در چنین شرایطی ترمز کردن، سر خوردن را تشدید می کند.
- فرمان را به هر سمت که عقب خودرو سر می خورد بچرخانید، توجه داشته باشید که سرعت چرخاندن فرمان باید متناسب با لیز خوردن عقب خودرو باشد در غیر این صورت خودرو یا به سمت برعکس تعادل خود را از دست می دهد یا به مسیر باز نمی گردد.
در خودرو های امروزی از سیستم کنترل پایداری ESC استفاده می شود که هنگام سر خوردن خودرو کمک زیادی می کند و از بروز خطرات ناشی از سر خوردن خودرو جلو گیری می کند.نکته قابل ذکر در این شرایط این است که قبل از قرار گرفتن در چنین شرایطی از همراه داشتن وسایل مورد نیاز مانند زنجیر چرخ در شرایط آب و هوای برفی و سرویس های به وقع خودرو و سلامت خودرو اطمینان کامل حاصل کنید.
برچسب ها : جلوگیری از سر خوردن خودرو در برف , جلوگیری از سرخوردن اتومبیل در روزهای برفی , جلوگیری از سرخوردن ماشین , چگونگی و روش مقابله با سر خوردن , چگونه از سر خوردن خودرو جلوگیری کنیم , روش های جلوگیری از سر خوردن ماشین در باران و برف , علائم سر خوردن جلوی خودرو , علت سر خوردن عقب ماشین در باران , علت سر خوردن عقب ماشین در پیچ , علت سر خوردن ماشین در باران , علت سرخوردن خودرو در شرایط یخبندان , علت لیز خوردن ماشین هنگام ترمز , کنترل ماشین هنگام لیز خوردن
ارسال دیدگاه
دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید و دیدگاه فینگلیش تایید نمی شود.
از تکرار دیدگاه خودداری کنید و در صورت ارسال دیدگاه تکراری تایید نمیشود.
در صورت استفاده از کلمات رکیک دیدگاه تایید نمی شود.
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!